Sergej Trifunović: Vučić tražio da Kalinić ne igra na Mundobasketu! Danilović odgovara: To je laž!

 
 ≫ 
  • 66

Lider Pokreta slobodnih građana uzburkao javnost, zbog čega je morao da reaguje i predsednik KSS

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović uzburkao je javnost u srbiji neposredno pred početak Mundobasketa, objavljivanjem tvita u kome je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je on insistirao na izbacivanje Nikole Kalinića sa spiska putnika za Kinu.

- Upravo razgovarao sa par ljudi vrlo bliskih košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Morao sam na više mesta da proverim, jer jednostavno nisam mogao da poverujem, ali da: Nikola Kalinić nije u reprezentaciji jer je Aleksandar Vučić tako hteo. Znam šta da mislim o njemu, ali šta o njima... - napisao je Trifunović.

Ova informacija stigla je i do predsednika Košarkaškog saveza Srbije, Predraga Danilovića, koji je poručio da ne žele da se bave glupostima, ali je istakao da je morao da odreaguje na istu, jer je u pitanju veoma ružna stvar i laž.

- Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu - rekao je Danilović za "Blic".

Srbija kreće takmičenje na Mundobasketu! Poslednja šansa da tipujete da će Srbija da bude prvak sveta za kvotu 4,00! Pogledajte kompletnu ponudu za Svetsko prvenstvo u Kini.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbb

    30. avgust 2019 | 16:06

    Ovom Sergeju zelim da napusti ovu zemlju uzme necije drzavljanstvo i da se ne blamira vise.. Nevaspitan, zao, pokvaren covek, sta reci. Tako me je sramota sto ima uopste drzavljanstvo Srbije. Ako ti smeta Vucic sine, sta ti smeta kosarkaski savez Srbije, hokstapleru i podlacu najobicniji.

  • Buca

    30. avgust 2019 | 16:07

    Epa vreme je i bili da pocnete da blatite i omalovazavate Saleta i momke,sad znam da ce nam ovi momci i Sale doneti osmeh svima nama SRECNO

  • Rs

    30. avgust 2019 | 16:03

    E ovo je tolika glupost koju ni pas sa maslom ne bi pojeo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA