≫ 

Hrvatska pevačica žestoko isprozivala Lovrena: Poklonite se žrtvama koje su klali i ubijali vaši "domoljubi"

Bez dlake na jeziku Vlatka Pokos je imala šta da kaže hrvatskim fudbalerima

  • 34
Vlatka Pokos Dejan Lovren Foto: AP/Tanjug/Instagram/vlatkapokos

Hrvatska pevačica Vlatka Pokos žestoko je odgovorila hrvatskim reprezentativcima Dejanu Lovrenu i Marcelu Brozoviću zbog veličanja ustaštva tokom proslave trećeg mesta na Svetskom prvenstvu!

Njih dvojica su uz ustaške pesme dizali ruke i vikali "Za dom spremni" tokom jedne privatne proslave u kafiću, jer im na svečanom dočeku nije bilo dozvoljeno da pevaju stihove kontroverznog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Upravo zbog te zabrane na udaru su bili i voditelji programa, Iva Šulentić i Luka Bulić, koje je Vlatka pokušala da odbrani, a istovremeno je imala mnogo štošta da poruči Lovrenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb (@vlatkapokos)

- U današnje doba, to poprima zastrašujuće razmere, posebno kad vas na zub uzme razjarena, primitivna i tupava desničarska bagra. Bravo za Ivu što nije dozvolila Dejanu Lovrenu da peva ustašofilsku pesmu. Njemu poručujem da svojim primitivnim ispadima sramoti celu reprezentaciju. Ne, Dejane, mi, Hrvati iz Hrvatske koji nemamo komplekse ‘velikog hrvatstva’, mi ne mrzimo ‘sve hrvatsko’. Volimo svoju domovinu svim srcem i odbijamo da pevamo ustašofilske pesme - napisala je Vlatka i dodala:

- Toplo Vam preporučujem da se vratite u osnovnu školu i naučite elementarne činjenice o ustašama i njihovim zločinima. Posetite Jasenovac i poklonite se svim nevinim žrtvama koje su tamo klali i ubijali Vaši "domoljubi." Ustaše, čiji zločinački "pozdrav" tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice Hrvatske u istoriji"

- Mi, Hrvati iz Hrvatske smo civilizovani ljudi i dosta nam je nametanja ustašluka kao ultimativnog izraza patriotizma. Sramite se Vašeg primitivizma i zatucanosti, koje redovno demonstrirate u javnosti. Hvala za sportske uspehe, ali to Vam ne daje pravo da širite ustašluk i fašizam! Ukoliko Vam to ne odgovara, uvek se mozete vratiti u vašu domovinu BiH.

Video: Vruć video obnaženih Argentinki koje su izazvale skandal na finalu Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    22. decembar 2022 | 09:08

    Svaka joj čast što je rekla istinu i što je imala hrabrosti da to javno kaže. Bravo, Vlatka!

  • KirJanja

    22. decembar 2022 | 09:16

    Браво госпођо, свака Вам част на храбрости и достојанству. Што се тиче њих двојице, знају обојица своје "порекло" , зато то и раде.

  • Nes

    22. decembar 2022 | 09:17

    Bravo bravo bravo! Dal je ovo uopce moguce?! Da ima Iko realan??Da tamo itko priznaje genocidnu proslost I zlocine?? U kontaktu sa njima vidimo samo pocjenjivanje I omalovazavanje Srpskih zrtava kao da govore o zivotinjama a ne ljudima...ni trunke kajanja ..a prizivaju zlo na Srbe za zadnji rat koji je bio sve samo ne jednostrana Srpska agresija...Niko drugi do Hrvati su bili ti koji su prije zadnjeg rata pucali po Srbskim selima,davali otkaze,pljackali,protjerivali ,plasili I ubijali bogate Srbe...oni su pucali po tada jedinoj legalnoj vojsci u Hr JNA,sa paravojnim formacijama sto je svugdje u svijetu terorizam a njima domoljublje...Tako da...duguju oni nama nesrazmjerno puno vise a mi ih ne prozivamo...jos oni nas zovu genocidnima?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA