Navijači besni zbog mesara koji je dirao "Boginju" i vukao Mesija: Zbog jednog pravila mu preti velika kazna

Turski šef poznat kao "Salt Bae" zbog mima na internetu naukao je gnev mnogobrojnih ljubitelja fudbala

  • 5
Salt Bae Foto: Instagram - Printscreen - @nusr_et

Argentina je osvojila Svetsko prvenstvo u fudbalu i čuveni pehar, nakon što je u finalu dobila Francusku posle neverovatne penal serije. Trikolori su se dva puta čudesno vraćali u meč, ali nisu imali snage za konačni udarac. 

Usledila je proslava na stadionu "Lusail", mnogobrojne ličnosti, uglavnom članovi porodice, utrčali su kako bi podelili radost sa svojim najvoljenijima. Međutim, bilo je tu i drugih, koji prema mišljenju navijača nisu ni smeli da priđu igračima.

Između ostalog, na terenu se našao i "Salt Bae", čuveni turski šef, koji je postao poznat po "mimu" na kojem se vidi kako posipa so po šnicli u svom restoranu. Vrlo brzo, on je počeo da "posipa" so i tamo gde treba i gde ne treba, a hteo je da to uradi i sa trofejom Mundijala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Tako je izbila i jedna prilično neprijatna scena, kada je "Salt Bae" užurbano vukao Lea Mesija kako bi mu ispozirao za fotografiju. Ovaj se prvi put samo okrenuo i odbio ga, da bi drugi put odlučio da stane, samo kako mu ovaj ne bi dalje dosađivao.

Nije Mesi bio jedini koji je bio na "meti" ovog kuvara. Anhel di Marija, Lisandro Martinez i drugi su, voljno ili nevoljno stali da poziraju sa ovim turskim šefom, koji je na kraju oteo i držao trofej sam u ruci i prekršio jedno vrlo važno pravilo FIFA.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

A ono kaže da niko osim prethodnih osvajača i predsednika i visokih činovnika države ne sme da dodirne taj trofej. Zbog toga očekuju neku vrstu sankcije i zabrane, a mnogi ističu da ga treba "kenselovati", što je izraz koji označava potpuno ignorisanje njegovog sadržaja na društvenim mrežama.

Video: Stotine Argentinaca na nogama: Mesi i družina stigli kući posle osvojenog Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA