Nije moglo drugačije! Pogledajte ludu penal seriju posle koje je Argentina krunisana za šampiona Mundijala

 
 ≫ 
  • 5

Spektakl, jedan od najboljih mečeva ikada

Ma spektakl! Ma ludilo! Ma to je finale Svetskog prvenstva! Francuska je dva puta bila u teškom nokdaunu, smogla je snage da se oba puta vrati zahvaljujući Kilijanu Embapeu, ali je u penal seriji dotučena! A kakva je to serija bila...

U prvoj za Francusku je šutirao Kilijan Embape. Gađao je levo, gde je otišao i Martinez, ali je pogodio stranu. Za Argentinu je šutirao Lionel Mesi, koji je po zemlji fino poslao loptu skoro po sredini u gol.

Potom je u drugoj seriji za Francuze šutirao Kingsli Koman i promašio je! Odnosno, odbranio je Emilijano Martinez, pogodivši stranu. Za Argentince je loptu uzeo Dibala, koji je uz malo sreće takođe pogodio šutiravši po sredini.

Težak udarac za Francusku bio je katastrofalan promašaj Čuamenija u trećoj seriji. Nije ni pogodio gol. Poslao je loptu pored stative... Za Argentinu je loptu uzeo Leandro Paredes. Pogodio je Ljoris stranu ovoga puta, ali udarac nije zaustavio. Gaučosi su imali ogromnih 3:1.

Četvrta serija nam je donela i rasplet. Kolo Muani je pogodio za Trikolore gađajući jako po sredini, a na drugoj strani stao je Montijel. Poslao je loptu u levu stranu, Ljoris je otišao u drugu i suze su same krenule!

Argentina je šampion sveta u fudbalu!

Video: Strepnja, a onda eksplozija na tribinama: Pogledajte kako su Argentinci proživeli gol za titulu

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    18. decembar 2022 | 19:08

    Posebno mi je drago zbog Mesija majstora skromnog duha!

  • Ortodox RS

    18. decembar 2022 | 19:16

    Valjda cemo nekad saznati istinu kako prvak sveta izgubi os S Arabije?!Miliarde € je uslo u kasu kladionicarske perfektno organizovane kriminalne grupe .Ovo je bas ocigledno.

  • Pop

    18. decembar 2022 | 22:08

    80 minuta nisu pipnuli loptu, i onda im dali da igraju malo... Tlliko providno.... 😛😛😛

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA