Poslušajte audio snimak kako Lovren vređa hrvatskog novinara: Neverovatno je da je ovo izgovorio!

 
 
 ≫ 
  • 4

Štoper Hrvatske potpuno izgubio kontrolu

Video: Lovren brutalno izvređao hrvatskog novinara: Smrade jedan

Umesto slavlja i pozitivne atmosfere zbog velikog uspeha i osvajanja bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, u miks zoni je viđen skandal u režiji hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

On je brutalno izvređao jednog hrvatskog novinara, a sve je počelo nakon što je Lovren odbio da razgovara za srpske i hrvatske medije, koji su ga čekali u miks zoni.

Iako je prethodno opširno razgovarao za inostrane medije, potom imao i srdačan pozdrav sa jednim ruskim novinarom, Lovren je samo prošao "hladan kao špricer" na naše pitanje da li je raspoložen da razgovara sa medijima posle meča.

Nakon što je zašao iza zida, nije mu dugo trebalo da se ponovo vrati. Zasmetalo mu je što se neko nasmejao, a onda je pronašao žrtvu u novinaru Slobodne Dalmacije, a nije štedeo ni jednu koleginicu iz Hrvatske koja je frilenser.

Lovren je napravio sasvim sigurno najveći skandal u miks zoni na čitavom prvenstvu, jer ovakva scena nije viđena na prethodne 62 utakmice na Mundijalu.

Tokom skandaloznog obraćanja novinaru, koristio je i neprimerene reči, a novinar mu je ubrzo odgovorio u autorskom tekstu na svom portalu.

Šta je sve Lovren izgovorio hrvatskom novinaru, poslušajte u audio snimku na početku teksta.

Video: Velike reči Modrića o Mihi posle osvojenog trećeg mesta u Kataru

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA