≫ 

Hrvatski novinar odgovorio javno Lovrenu na vređanje u miks zoni: "Zato sam ja valjda budala"

Novinar Slobodne Dalmacije našao se na udaru reprezentativca Hrvatske posle današnjeg meča u miks zoni

  • 0

Nakon završetka utakmice između Hrvatske i Maroka za treće mesto, u miks zoni došlo je do svojevrsnog skandala kada je Dejan Lovren izvređao jednog hrvatskog novinara i nazvao ga "smradom".

Nije mu se svidelo to što se on smeškao, a Lovren mu je "prebacio" da se uopšte ne raduje uspehu reprezentacije Hrvatske. Brzo je, međutim, stigao odgovor sa druge strane.

U pitanju je bio novinar Slobodne Dalmacije, Frane Vulas koji je u tekstu na sajtu istakao šta je mislio o toj situaciji. Objasnio je i šta joj je prethodilo.

- Ono što Lovren nije znao, niti video, a što ga nimalo ne amnestira je da je pre njega 'odbio' dati izjavu i Andrej Kramarić, ali uz objašnjenje koje je sve nasmejalo. Rekao je Kramarić da stiže Luka Modrić koji će nam 'sve reći'. Onda je naleteo Lovren koji je davao izjave stranim medijima, pa je i onda i on prošao kraj hrvatskih i srpskih novinara bez davanja izjava, uz odmahivanje rukom - napisao je Vulas.

Smatra ovaj novinar da Lovren vodi neke imaginarne bitke, a posebno ga je zabolelo kad mu je rekao da se ne raduje zbog uspeha Hrvatske.

- Ali na pogrešno protumačeni smeh zbog očito nekih svojih imaginarnih bitki koje već dugo vodi, a čemu smo svedočili i na ovom Svetskom prvenstvu, i to i dalje bez nekog uspeha, izvređao je koleginicu i mene. Između ostalog rekao je da se trebamo sramiti, nazvao me smradom, ali i rekao mi ono što je zabolelo mnogo više od onog prethodnog - Vi se uopšte ovome ne radujete! - dodaje dalje ovaj novinar.

Onda se i on potpuno iznervirao. Pomislio je da nije možda "budala", ali je onda shvatio da ništa ne sme da pokvari ovakav dan.

- Tu sam pukao i rekao mu da se samo on ima čega sramiti. Do te rečenice sam mu ljudski pokušavao objasniti da je pogrešno sve shvatio, uz još jednog splitskog kolegu koji mu je uporno govorio da stane na balon, da ne radi scenu potpuno bespotrebno. Zato jer sam valjda budala. Nakon toga sam shvatio da Lovren kao i inače ima problem sam sa sobom... Dejane, ništa nam neće ovaj dan pokvariti! - zaključio je Vulas.

Video: Lep gest Oršića zbog smrti Mihe: Ovo je veliki gubitak za sve u fudbalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA