≫ 

Gest marokanskih navijača vredan divljenja: I pored poraza, ostali da čiste tribine

Fenomenalan gest marokanskih navijača

  • 2
Hrvatska - Maroko Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Maroka poražena je od Hrvatske sa 2:1, u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ipak, osim sjajne fudbalske predstave, susret su obeležili i fenomenalni navijači.

Marokanski navijači bili su prisutni u velikom broju i na ovom meču, i do poslednjeg sekunda pružali su podršku svojim ljubimcima. I pored poraza od selekcije Hrvatske, Marokanci su pozdravili svoje fudbalere posle meča, a jednim gestom su još jednom zadivi fudbalsku javnost.

Naime, mnogobrojni navijači afričke selekcije, ostali su po završetku meča, kako bi pokupili otpatke i očistili tribine na kojima su bili smešteni, što možete pogledati u videu.

Podsetimo, navijači reprezentacije Japana su prvi pokazali veličinu i gest vredan poštovanja, tako što su posle svakog meča ostajali kako bi očistili tribine i ostavili za sobom sve u najboljem redu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

Video: Žene koje pišu istoriju na Svetskom prvenstvu u Kataru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kontraBAS

    17. decembar 2022 | 18:43

    Ko izgubi cisti.

  • e mojiБЛАЖИ ОБЛИК

    17. decembar 2022 | 20:57

    Браво за мароканске и јапанске навијаче!Могли би и навијачи наших тимова исто да раде и да бар нечим да се подичимо. Доста је било некултуре и дивљања.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA