Argentinski navijači smislili skandaloznu pesmu za Francuze i Embapea: "Majka iz Angole, otac iz Kameruna..."

 
  • 8

Ovoga puta su preterali...

Totalna ludnica je zavladala među navijačima Agrentine posle pobede nad Hrvatskom od 3:0 i plasmana u veliko finale Svetskog prvenstva u fudbalu.

Tako, uz vatreno navijanje, dovitljivi navijači su, pored standardnih pesama, smislili novu posvečenu Francuskoj. Ipak, za razliku od ostalih koje su okrenute Argentini, Mesiju i svetskoj tituli, ova je posvećena afričkim fudbalerima koji nose dres Trikolora.

Ova pesma okarakterisana je kao skandalozna, a opšti zaključak je da su Argentinci malo preterali:

Širite glasine, oni igraju za Francusku, ali su svi iz Angole. Kako je to lepo. Nateraćemo ih da pobegnu. Oni su "tranny eaters"-i, kao i onaj j***ni Embape. Njegova majka je i z Nigerije, otac iz Kameruna. Ali, u dokumentima, on je Francusz.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    15. decembar 2022 | 14:16

    Zašto je preterivanje ako je istina?

  • Muslin

    15. decembar 2022 | 14:38

    Svi u Hrvackoj kupuju kruh samo Leo Mesi!😂😂😂😂

  • Pp

    15. decembar 2022 | 18:45

    A odakle ste vi poreklom ? Sigurno niste iz Južne Amerike jer su tamo autotohni narodi domoroci. Vi ste potomci nacista, prostitutki, fašista, ustaša, i kolonijalnih ubica iz Evrope, najgore bagre koja postoji. Oni su bar poreklom od ljudi iz Afrike koji nikad nisu bili ni nacisti, ni kolonijalna ubice, ni potomci nacističkih prostitutki, nego poštenog, namučenog naroda koje su drugi pljačkali i prezivljavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA