Oglasio se Gudelj: Izvinio se svim saigračima, stručnom štabu i rukovodstvu

 
  • 13

Teško mu je palo što je tim ostavio na cedilu

Fudbalska reprezentacija Srbije je doživela potpuni peh na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde su se oprostili od takmičenja već u grupnoj fazi. Ipak, nekolicina srpskih fudbalera je čak i za vreme prventsva nastavila da igra u svojim klubovima.

Tako je i rođeni brat našeg reprezentativca, Nemanje Gudelja, Dragiša Gudelj nastavio sa igrama za svoju Kordobu, koja se takmiči u trećem rangu španskog takmičenja.

Ipak, Dragiša Gudelj je dobio crveni karton već u 10. minutu meča, čime je ostavio i tim na cedilu, ali su oni ipak uspeli da dođu do pobede protiv Pontevedre - 1:0. Sada se fudbaler oglasio i na Instagramu, gde se izvinio svima.

- Samo bih hteo da se izvinim saigračima, upravi, menaždmetu i svim navijačima Kordobe što sam ih napustio juče tokom meča. Takođe, želim i da čestitam timu na reakciji i na postignutoj veoma značajnoj pobedi. Svi zajedno do samog kraja - napisao je Dragiša Gudelj na svom Instagram profilu, a brat Nemanja ga je podržao u komentarima.

Video: Ðuričić i Gudelj: Ako su mogli Saudijci, možemo i mi

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA