Eden Azar se oprostio od reprezentacije: Neslavan kraj slavnog fudbalera

 
 
  • 3

Iskusni fudbaler se oprostio objavom na društvenim mrežama

Jedan od najboljih belgijskih fudbalera ikada - Eden Azar odlučio je da se penzioniše od reprezentativnog fudbala, nakon što je Belgija eliminisana sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Poslednji meč za nacionalni tim, Azar je odigrao u trećem kolu grupne faze Mundijala u Kataru, protiv reprezentacije Hrvatske. Meč je završen bez golova, a to je bilo dovoljno da "Vatreni" prođu dalje, a Belgijanci završe takmičenje.  Tim povodom, Azar se emotivno oglasio na društvenim mrežama.

- Otvaram novu stranicu. Hvala vam za svu ljubav, podršku i sreću koju smo delili od 2008. godine. Odlučio sam da završim reprezentativnu karijeru jer je vreme za nova lica. Momci, nedostajaćete mi - rekao je Azar.

Azar je za nacionalni tim debitovao 2008. godine na prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga. Za Belgiju je odigrao ukupno 126 mečeva i uz to postigao 33 gola. Bio je član "zlatne generacije" belgijskog fudbala, koja ništa nije osvojila, a najdalje je stigla pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je osvojila treće mesto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Eden Hazard (@hazardeden_10)

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA