Da li je ovo morao da bude penal za Srbiju? Svi se odmah setili Feliksa Briha, Argentinac odmahnuo rukom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Još jedna izuzetno diskutabilna odluka na štetu Orlova na Svetskim prvenstvima

Prosto je neverovatno da nijedna sudijska odluka na utakmicama Srbije i Švajcarske na dva Svetska prvenstva ne idu u korist Orlova. Na prošlom Svetskom prvenstvu gledali smo kako Feliks Brih sramno ne dosuđuje penal za Orlove posle očiglednog držanja u kaznenom prostoru od strane odbrane rivala, a on je danas možda dobio i naslednika.

To je argentinski arbitar, Fernando Rapalini, koji je u 65. minutu odlučio da svojom novom odlukom raspali tenzije do mere da su svi sa klupe Srbije ušli na teren u nameri da mu odbruse. Neki su dobili i žuti karton zbog protesta, a selektor Dragan Stojković Piksi morao je da smiruje strasti.

Utrčavao je Aleksandar Mitrović u kazneni prostor Švajcaraca u 65. minutu utakmice, a tada je bio povučen za vrat od strane Vidmera. To se apsolutno videlo na ponovljenom snimku, a argentinski sudija počeo je samo da maše rukom da nema nikakvu nameru da dosudi kazneni udarac. Šta je onda radila VAR soba u tom momentu, i to je diskutabilno.

Fotografije i video snimak govore više od hiljadu reči, a vi dajte konačan sud. Deluje da je Srbija ovde oštećena za potencijalni kazneni udarac, koji bi bio šansa da ponovo poravna rezultat.

Video: Kostićev i Mitrovićev brat zajedno krenuli na utakmicu: Spremni su za okršaj

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA