Srpski navijači spremaju feštu uz “reku alkohola”, iako je cena ulaska na proslavu paprena

 
 ≫ 
  • 4

Na licu mesta smo saznali i to da će srpski navijači tokom večernjih časova organizovati korteo koji će krenuti ka stadionu

Video: Ludilo u fan zoni Srbije pred duel sa Švajcarskom

Fudbalsku reprezentaciju Srbije večeras od 20 časova očekuje jedan od najvažnijih mečeva u novijoj istoriji, a nema sumnje da će Orlovi imati veliku navijačku podršku protiv Švajcarske.

Naime, navijači su već počeli da se okupljaju u jednom tamošnjem klubu koji se nalazi pored hotela u kom su fudbaleri, kao i prekoputa stadiona.

Njihov broj se povećava iz minuta u minut, bez obzira na to što je cena za celodnevno uživanje u hrani i piću (naravno i alkoholu) poprilično skupa.

Za muškarce ulaz u klub iznosi 600 rijala, što je u grubom prevodu negde oko 160 evra. S druge strane, za devojke je nesto jeftinije i iznosi 500 rijala ( ugrubo oko 130 evra).

Na licu mesta smo saznali i to da će srpski navijači tokom večernjih časova organizovati korteo koji će krenuti ka stadionu.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Video: Stadion 974 napravljen od kontejnera na kojem će večeras igrati Švajcarska i Srbija

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    2. decembar 2022 | 15:39

    😂 Занео их Ђоковићев успех па мисле да су сви спортисти из Србије Богом дани да буду најбољи на свету. Један је НОВАК !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA