Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Švajcarska na Svetskom prvenstvu

 
  • 6

Odlučujući meč Orlova na Mundijalu prenosiće dve televizije

Došao je taj dan! Fudbalska reprezentacija Srbije igra odlučujući meč na Svetskom prvenstvu u fudbalu protiv selekcije Švajcarske. Pobedimo li, idemo u osminu finala. Izgubimo li ili odigramo nerešeno, ostajemo bez plasmana dalje.

Stoga je jako važno da večeras svi budemo uz Orlove, da im pružimo vetar u leđa i navijamo za osvetu protiv Švajcaraca koji su nas pre četiri godine dobili u grupnoj fazi u meču slične težine.

Ali Piksijevi momci su sada zreliji, iskusniji, imaju taj žar borbe i treba očekivati da će ići na sve ili ništa. Pa čak i sa dvojicom u špicu napada, jer pobeda je ono što nam treba.

Meč neće suditi niko iz Evrope, što je možda i dobro, već argentinski arbitar Fernando Rapalini, koji je već delio pravdu Hrvatima na ovom Mundijalu u prvom kolu sa Marokom.

A susret kreće od 20.00 časova i možete da birate gde ćete da ga ispratite - da li na kanalu RTS 1 ili na TV Arena Sport Premium 1.

Video: Borna Sosa odgovorio na pitanje Telegrafa: Za mene bi bila tragedija da nismo prošli u 1/8 finala

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    2. decembar 2022 | 09:21

    a gde radje da gledamo kaze...paa evooo ja c'e da gledamm na premijum jel arena..pa da, jel.. volim da placam nesto sto oni trebaju nama da plate da ih gledamo al kad ja voolimm bree da plaaacaaam..i ima viska piksela

  • Duki

    2. decembar 2022 | 07:14

    Bolje da ne gledam 🫣

  • Građanin Toša

    2. decembar 2022 | 07:22

    A ko kaže a uopšte hoću da gledam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA