Hrvati potpisali otkaz Martinezu: Selektor Belgije "odradio" svoj poslednji meč posle ispadanja sa Mundijala

 
  • 2

Nećemo više gledati nekadašnjeg stratega Evertona na klupi Crvenih Đavola

Fudbalska reprezentacija Belgije odigrala je nerešeno sa Hrvatskom bez golova (0:0), što joj nije bilo dovoljno da prođe dalje u osminu finala Mundijala u Kataru.

Samo je pobeda mogla da donese Crvenim Đavolima prolazak u narednu fazu, ali od toga nije bilo ništa. Nekako najveći krivac za to je Romelu Lukaku koji je promašio tri kolosalne prilike, a u jednoj pogodio stativu.

Na kraju, Belgijanci su ostvarili neuspeh, iako su bili kotirani za jednog od favorita za samu završnicu turnira. Jednostavno, od samog turnira ne igraju na zadovoljavajućem nivou i može se reći da je ovo kraj jedne generacije.

I ovo je kraj Roberta Martineza na klupi Belgije. Kako piše dobro obavešteni italijanski novinar, Fabricio Romano, njega više nećemo gledati kao selektora Crvenih Đavola, što je odluka koju je doneo još pre početka turnira, a ona je danas potvrđena.

Inače, Martinez se na klupi Belgije nalazio od 2016. godine kada je dobio otkaz u Evertonu nakon tri sezone provedene u Liverpulu.

Video: Borna Sosa odgovorio na pitanje Telegrafa: Za mene bi bila tragedija da nismo prošli u 1/8 finala

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    1. decembar 2022 | 19:40

    da li je tako ili je kako pise fabricio romano # his decision was already made before the tournament and it's now confirmed = njegova odluka je doneta pre turnira i sad je potvrdjena.

  • kavi igraci

    1. decembar 2022 | 19:35

    a kakav rezultat A

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA