Najdirljiviji prizor Mundijala: Američki fudbaler dugo tešio uplakanog iranskog reprezentativca

 
 ≫ 
  • 7

Njihove zemlje nisu u ljubavi, ali to su oni gore, što vladaju, ovo su ljudi

Fudbalski susret Amerike i Irana na Svetskom prvenstvu bio je poslednji za jedne, a nastavak bajke za druge, meč je otud iznedrio lavinu emocija koja su pokuljale na obe strane malo pošto je sudija označio kraj. Amerikanci su burno slavili, a njihovi protivnici su doslovce pali u očaj, neki toliko da su jedva suzdržavali suze.

Neutešni, mokrih očiju, Iranci su popadali po travi, tražili su utehu, a nisu je nalazili, da su mogli u zemlju bi propali, jer im je i bod bio dovoljan za prolaz, a nisu ga uzeli.

Slika tužnih, uplakanih Iranaca obišla je svet, ali prizor koji je prikupio najviše simpatija, onaj koji sada već mnogi proglašavaju za najjaču emociju sa Mundijala, je zagrljaj reprezentatiavaca SAD i Irana Robinsona i Razaiana.

Fudbaler SAD je prišao suparniku, prigrlio ga dok mu je ovaj doslovce ridao na ramenima. Dugo su bili u tom položaju, Razaianu je ovo bilo potrebno da makar na tren prevaziđe tugu, a Robinson mu je tu bio sve vreme. Tešio ga je zagrljajem i rečima. Definitivno slika koja je obeležila dosadašnji deo Mundijala - duboko emotivan zagrljaj dvojice reprezentativaca čije države odavno nisu u najboljim odnosima.

Ma, ko još mari za to. Robinson i Razaian ni najmanje.

Video: Luda žurka Iranaca pred meč sa Amerikancima

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA