Mis Mundijala i EURA za Telegraf otkrila zašto nije došla u Katar i ko joj je omiljeni srpski fudbaler

 
 
  • 0

Atraktivna Poljakinja, Marta Barcok za naš portal govorila je o šansama svoje selekcije na Mundijalu, ali i o Srbiji

Remijem protiv Meksika u utorak veče (0:0), uz promašen penal Roberta Levandovskog, fudbalska reprezentacija Poljske otpočela je svoje takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Ono što je pomalo iznenađujuće kada je u pitanju selekcija Poljske jeste relativno mali broj navijača koje su imali na tom meču, a izostanak njihove najpoznatije navijačice, atraktivne Mis EURO 2016 Marte Barcok, svakako je udarac za Levandovskog i družinu.

Naime, Marta je posle četiri velika takmičenja (dva EP i dva SP) odlučila da propusti Mundijal u Kataru i u razgovoru za Telegraf otkrila je zbog čega je ovoga puta nećemo viđati na TV ekranima.

- Veoma sam tužna što neću svoj tim bodriti uživo tokom SP i razmišljala sam do poslednjeg trenutka da li da idem u Katar. Međutim, na kraju sam došla do zaključka da ću, ako odem, ići i preko mojih uverenja da novac nije sve. Tako da neću bodriti Poljsku čak i ukoliko dođe do završnice baš zbog toga - rekla je Marta koja se osvrnula na to koliko će poljskim fanovima biti žao što ona nije uz nacionalni tim:

- Ne samo Poljacima, već i navijačima iz celog sveta. Razgovarala sam sa mnogima i nije im drago što me neće videti na SP. Ali, svi razumeju moju odluku i većina njih je takođe zabrinuta za ljudska prava i korupciju koja se desila u Kataru tokom ovog Mundijala.

Osvrnula se Marta i na popularnost koju je stekla otkako se pojavila na tribinama.

- To mi je sve promenilo, otvorila mi je mnoga vrata. Imam priliku da upoznam toliko ljudi iz celog sveta, da isprobam nove izazove i da često nađem nove prijatelje - poručila je Marta koja i u Srbiji uživa veliku popularnost:

- Hvala vam na tome. Ima dosta srspkih navijača koji mi šalju poruke. Srpski tim je jak, imaju dosta igrača koji igraju u dobrim timovima u Evropi, a takođe imate jednog fudbalera, Filipa Mladenovića, koji igra u mom omiljenom timu Legiji iz Varšave.

Na pitanje da li će možda da navija i za Srbiju, Marta je poručila:

Marta Barcok Printskrin: Instagram/martabarczok.official

- U mom srcu je samo Poljska i navijaću samo za svoju reprezentaciju, ali i Srbiji želim sve najbolje i puno sreće tokom ovog Mundijala. Kada je u pitanju vaš meč sa Brazilom, očekujem barem remi i da će obe selekcije proći grupu - istakla je atraktivna navijačica, te se osvrnula na krajnje domete svoje selekcije:

- Hm! Toa je jedna velika nepoznanica. Mislim da ni poljski igrači sami to ne znaju, ali posle totalno propalog SP u Rusiji moraju da urade sve kako bi preokrenuli stvari u svoju korist.

Otkrila je Marta i ko joj je omiljeni srpski fudbaler.

- Imam jednog omiljenog srpskog igrača kog znam da je dugo igrao za Legiju i od 2011. je bio jedna od najvažnijih figura kluba. Mislim da već znate njegovo ime, u pitanju je Miroslav Radović.

Ima Marta i svoj omiljeni klub u Premijer ligi.

- Navijam za Totenhem. Otkako je Konte preuzeo klub, ekipa igra jako dobro. Hari Kejn je, po mom mišljenju, jedan od najboljih napadača sveta i uvek je zabavno gledati njihove utakmice.

Za kraj, interesovalo nas je i ko je za Martu favorit Mundijala.

- Želim Poljskoj da pobedi, ali koj favorit ove godine je Argentina - poručila je Mis EURO koja i dalje veruje u Lea Mesija i ekipu.

Video: Brazilci slave bruku Argentinaca: U metrou odjekuje Ćao Mesi, ćao

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA