Piksijeva jutarnja kafa s osmehom na licu - ponedeljak kakav je mogao da poželi

 
 
 ≫ 
  • 5

Sjajno veče je iza srpskih reprezentativaca

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi verovatno ima određenu vrstu glavobolje zbog stanja Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića pred Svetsko prvenstvo, jer pomenuti tandem Orlova nije igrao za svoje timove proteklog vikenda!

Međutim, Piksi sa osmehom na licu može da popije jutarnju kafu zbog onoga što je mogao da vidi u nedleju veče kada su u pitanju ostali srpski fudbaleri. Tu, pre svega, mislimo na Nemanju Gudelja, Filipa Kostića, Mihaila Ristića, Nikole Milenkovića i Predraga Rajkovića.

Gudelj je bio strelac neverovatnog gola za Sevilju u gradskom derbiju protiv Betisa, kada je u 81. minutu "ispalio granatu" za konačnih 1:1, dok je Rajković takođe imao sjajnu veče u Primeri s obzirom na to da je uspeo da sačuva mrežu i trijumfu njegove Majorke u gostima protiv Viljareala.

Kostić je definitivno bio igrač utakmice u derbiju Juventusa i Intera. Klub iz Torina je slavio rezultatom 2:0, a Srbin je bio dvostruki asistent kod golova Rabioa i Fanjiolija. Pritom, umalo i sam nije zatresao mrežu kada je pogodio stativu u 75. minutu.

Ristić je slično kao Gudelj zatresao mreću iz velike udaljenosti - sa nekih 30 metara. Ušao je u igru u 85. minutu, a već u 89. je bio strelac u ubedljivom trijumfu protiv Benfike. Nekadašnjem igraču Crvene zvezde i Monpeljea i dlaje visi odlazak na SP, a možda ga upravo ovaj gol pogura.

I igra Nikole Milenkovića u poslednje vreme može da raduje. Nedugo nakon što se oporavio, malo se "tražio" na terenu, da bi u nedelju glavom matirao Sampdoriju i tako zacementirao pobedu Fiorentine u gostima (2:0).

Podsetimo, Bleki je bio strelac i u prethodnom kolu protiv Specije.

Saša Lukić je u subotu dao gol za Torino iz penala, dok je Vanja Milinković Savić na tom meču potom primio dva od Bolonje. Ipak, srpski golman je jedan od najzaslužniji što su Bikovi dobili udarac sa bele tačke jer je dugim pasom odlično našao saigrača koji je potom oboren.

Ono što je dobra stvar kada su u pitanju povrede jeste to da će i Mitrović i Vlahović najverovatnije biti spremni za Katar, dok se i Erhan Mašvoć vraća ove sedmice u tim Bohuma posle pauze koju je imao za vikend.

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. novembar 2022 | 10:37

    Mitrovic i Vlahovic ne putuju u Katar zbog desavanja u FSS. Piksi takodje napusta kormilo zbog ovih iz zvezde sto ucenjuju da se vode neki njihovi da bi se prodali.

  • Ludi mare

    7. novembar 2022 | 10:45

    Ne znam bas da li je sa osmehom posle svega sto su mu ovi terzini svedoci priredili. Me bi me cudilo da posle SP pobegne odavde

  • 1389

    7. novembar 2022 | 10:42

    I Zvezdan ima osmeh, vratio je Pavkova iz pustinje nazad...idu procenti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA