Predrag Mijatović na dodeli Zlatne lopte

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Predrag Mijatović, član Radne grupe FK Partizan, boravio je u ponedeljak veče u Parizu, na ceremoniji dodele Zlatne lopte!

Mijatovič je tom prilikom davao izjave na crvenom tepihu i ujedno fotografisao sa prvim čovekom UEFA Aleksanderom Čeferinom - što su crno-beli objavili na svojim društvenim mrežama.

- U ponedeljak, 28. oktobra 2024. godine, sa početkom u 20:45, u pariskom Teatru Šatle, biće održana dodela „Zlatne lopte“, najprestižnije individualne nagrade u svetu fudbala, koju dodeljuje časopisa „France Football“. Među uglednim zvanicama iz sveta sporta, ispred FK Partizan, prisutan je Predrag Mijatović, koji je svoj ugled i uticaj iskoristio da unapredi odnose crno-belih i ljudi iz evropskog i svetskog fudbala. Dugogodišnje prijateljstvo sa predsednikom UEFA - Aleksandrom Čeferinom, pokrenulo je mnoge interesantne teme za razvoj srpskog fudbala, odnosno FK Partizan - poručili su iz Humske.

Inače, Mijatović je 1997. godine bio među kandidatima za dodelu Zlatne lopte, kada je zauzeo drugo mesto iza brazilskog mađioničara Ronalda.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je Aleksandar Filipović bio "ljubomoran" na košarkaše Partizana prethodnih godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA