Magični Osimen sipa golove i pimpuje Turskoj: Nikome nije jasno kako je tu završio, sada piše istoriju

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Galatasaraja vezali su i jedanaesti meč bez poraza u svim takmičenjima, pošto su u velikom derbiju Istanbula protiv Bešiktaša slavili sa 2:1. Na taj način su se učvrstili i na prvom mestu na tabeli.

Davinson Sančez je načeo mrežu rivala u trinaestom minutu, pošto je glavom iskoristio centaršut Gabrijela Sare iz slobodnog udarca. Galata je i posle gola bila opasniji rival, iako je gost parirao u posedu lopte.

Na startu nastavka Žoao Mario na jednoj i Viktor Osimen na drugoj strani su pretili, a onda je Nigerijac nakon šanse Rafe Silve kaznio promašaje i obradovao domaće navijače.

Fudbaler koji je pozajmljen turskom velikanu iz Napolija u šokantnom transferu koji je začudio fudbalske fanove, ovog puta je preslikao prvi pogodak svog tima, samo što odmenio Kolumbijca u ulozi strelca.

Osimen je tokom meča oduševio sve i potezom koji možete videti ispod, kada je ispimpovao loptu nekoliko puta, dok se borio i gradio sa rivalom.

U nadoknadi se tek probudio Bešiktaš, pripretio preko Feliksa Udohaija, a onda je Ernest Muči u 94. postavio konačan rezultat.

Galata na prvom mestu Superlige ima 28 bodova, šest više od pratioca Samsunspora, po osam od Fenerbahčea i Bešiktaša.

Osimen je od dolaska u Istanbul na sedam mečeva dao četiri gola i upisao četiri asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde odali poštu ubijenom navijaču Marku Ivkoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA