Velika bomba u evropskom fudbalu: Baloteli ipak neće u Bugarsku, potpisao ugovor sa poznatim klubom

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon nekoliko meseci potrage za novim klubom, Mario Baloteli je ovog ponedeljka konačno ozvaničnio novu saradnju. Italijan se vraća kući i ovog puta će nositi dres Đenove u Seriji A!

Pominjalo se da je CSKA iz Sofije zainteresovan, ali je napadač ipak odlučio da prihvati bolju ponudu, pa ćemo ga tako gledati u jednoj od najboljih liga sveta, u kojoj je i ostavio trag nastupajući za Inter i Mlan, pre nego što ga je put vodio po inostranstvu.

Bivši reprezentativac Italije, sa kojom je tokom 36 nastupa osvojio drugo mesto na Evropskom prvenstvu 2012. i treće na Kupu konfederacija 2013, je sa 34 godine poželeo da se vrati na "čizmu", gde je poslednji put nastupao 2021, kada je napustio Moncu.

Kontroverzni fudbaler je zadužio dres sa brojem 45 i probaće da pomogne timu da se izvuče iz zone ispadanja, pošto trenutno zauzimaju mesto koje vodi u niži rang.

Njega će sa klupe predvoditi Alberto Đilardino, napadač koji i te kako zna koliko je teško nositi veliko breme na svojim leđima u nekom klubu.

Baloteli je tokom karijere osvojio tri titule sa Interom, kao i Ligu šampiona, takođe i Premijer ligu sa Mančester sitijem uz nekoliko kup trofeja u dva pomenuta kluba. Mario je 2010. bio najbolji mladi igrač na svetu.

(Telegraf.rs)

Video: Kalulu srećan zbog jedne stvari: "Nismo uništili slavlje navijačima!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA