Ten Hag dobio otkaz u Mančester junajtedu!

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Erik ten Hag je smenjen sa mesta menadžera Mančester junajteda, a vest je potvrđena ovog ponedeljka.

Holanđanin napušta Old Traford nakon dve i po godine vođenja tima, a njegov poslednji meč bio je nedavni poraz od Vest Hema u Premijer ligi.

Ova vest je potvrđena i na sajtu:

Taj rezultat ostavio je Junajted na 14. mestu na tabeli, sedam bodova daleko od mesta koje vodi u Ligu šampiona, uz samo tri pobede u devet ligaških utakmica i četiri u 14 mečeva u svim takmičenjima.

Klub već radi na narednim koracima, a bivši napadač Ruud van Nistelrooj, koji je doveden tokom letnjeg prelaznog roka da pomogne Ten Hagu, biće postavljen za privremenog trenera dok ostatak menadžmenta ostaje na svojim mestima. Ten Hag je zadržan kao menadžer ovog leta nakon kraja sezone, kada je tim završio na osmom mestu u Premijer ligi, što je najlošiji rezultat od 1990. godine, ali je osvojio FA Kup pobedom nad gradskim rivalom, Mančester Sitijem.

Iako je klub aktivirao opciju za jednogodišnje produženje ugovora 54-godišnjeg Ten Haga u julu, novi razočaravajući start sezone naveo je ključne donosioca odluka da preporuče promene.

(Telergaf.rs)

Video: Evo zašto je Aleksandar Filipović bio "ljubomoran" na košarkaše Partizana prethodnih godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA