Kalulu srećan zbog jedne stvari: "Nismo uništili slavlje navijačima!"

 
S. P.
Z. I.
S. P. Z. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon velike pobede nad Čukaričkim Aldo Kalulu, igrač Partizana, govorio je za medije sa osmehom na licu i zadovoljstvom zbog povratka navijača na tribine.

Komentarisao je tu utakmicu na stadionu Partizana, kada su crno-beli slavili protiv Čuke.

- Veoma smo srećni što smo uspeli da odigramo dobro i pobedimo rivala. To i dalje nije naše najbolje, ali je pobeda. Navijači su bili glavni događaj, nismo uništili slavlje i srećni smo zbog nas i navijača. Nismo očekivali taj broj, bili smo veoma iznenađeni. Kada smo izašli iz tunela bili smo veoma iznenađeni - rekao je Kalulu i nastavio:

- Ovo je sve o čemu sam slušao od momenta od kada sam ovde. Konačno sam to video. Znači puno, čekao sam dugo na to. Lepo iznenađenje.

Smatra da je Čuka bila veoma dobra, ali na kraju je pobeda jedino važna.

- Nisam izgledao dobro u prvom poluvremenu, Čukarički je bio dobar tim. Dali smo sve od sebe, pravili pritisak na rivala, ali oni su bili bolji na poluvremenu. Međutim nakon toga smo uzeli pobedu - dodao je.

Ističe kako je za njega statistika važna jer onda oseća da je pun samopouzdanja.

- Napadač sam, moram da pogađam i asistiram, da dajem sve od sebe, ali bez te statistike nemam samopouzdanje. To pomaže i meni i timu da budemo bolji - zaključio je Kalulu.

(Telegraf.rs)

Video: Natho o ciljevima Partizana: "Želimo da završimo drugi i osvojimo Kup"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA