Legendarni fudbaler iz Minhena sada peče rakiju u Vrbasu: Osvajač Bundeslige zapalio društvene mreže

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Proslavljeni bosanskohercegovački fudbaler, Zvjezdan Misimović, nedavno je privukao pažnju svojih pratilaca na Instagramu objavom sa odmora.

Ovaj bivši vezista, koji je tokom svoje karijere igrao za neke od najvećih nemačkih klubova kao što su Bajern, Bohum, Nirnberg i Volfsburg, podelio je trenutak opuštanja u Krupi na Vrbasu, gde se bavio tradicionalnom aktivnošću pečenja rakije.

Misimović je inače poznat kao član šampionske ekipe Volfsburga iz sezone 2008/09, kada je postavio rekord sa 20 asistencija u Bundesligi, a takođe je bio i šampion sa Bajernom 2002/03.

Iako je započeo svoju reprezentativnu karijeru u mladom timu tadašnje SR Jugoslavije, kasnije je izabrao da igra za Bosnu i Hercegovinu, za koju je odigrao 84 utakmice i postigao 25 golova.

Nakon završetka igračke karijere, Misimović je bio direktor fudbalske reprezentacije BiH, a danas obavlja funkciju savetnika predsednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Vica Zeljkovića.

Zvjezdan Misimović Foto: Printscreen/Instagram/Zvjezdan Misimović

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA