Skandal kakav se ne pamti: Brutalna tuča fudbalera na utakmici u Crnoj Gori, bilo i puno krvi, meč prekinut!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Težak skandal obeležio je utakmicu trećeg ranga fudbala u Crnoj Gori između ekipa Crvene stijene i Zete, koji je prekinut zbog brutalne tuče fudbalera dve ekipe.

Na snimku koji se može videti na društvenim mrežama može se videti da je nakon jednog faula igrača Zete prvo došlo do koškanja, a zatim su igrači sa obe klupe utrčali na teren.

Udarci su sevali na sve strane, a kako navodi Radio-televizija Crne Gore, najgore je prošao fudbaler Zete, Damjan Kukuličić, koji je imao dosta krvi po sebi. Na pregledima naknadno je ustanovljeno da mu ništa nije slomljeno.

Zeta je u momentu prekida utakmice vodila sa 1:0, a meč će najverovatnije biti registrovan rezultatom 3:0 za Zetu, dok će Crvena Stijena biti kažnjena zbog loše organizacije meča.

Da stvar bude još neverovatnija, policija nije bila prisutna na stadionu da spreči dalje incidente, jer po službenoj dužnosti ne obezebđuje utakmice trećeg ranga. Ipak, kako navodi RTCG, obavešteni su o slučaju i skupljaju informacije sa lica mesta, posle čega će biti doneta odluka o tome da li će biti podneta prijava.

Ispod pogledajte kako je izgledao snimak ove brutalne tuče:

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA