Vlahović strelac za Juve u jednom od najluđih derbija protiv Intera: Osam golova, prava drama i na kraju remi!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Intera i Juventusa, možemo slobodno to reći, odigrali su meč sezone u Seriji A! Teško da će iko moći da ponovi ono što su Nerazuri i Stara dama prikazali ove večeri na "Đuzepe Meaci", pošto smo videli preokrete, dramu, golove - čak osam njih i na kraju remi i podelu bodova - 4:4 (3:2).

Na sve to, šlag na tortu dodao je i naš Dušan Vlahović koji je postigao prvi gol za Juve na ovom meču, ali krenimo redom...

Već u 15. minutu Juventus je skrivio penal, a šansu da postigne gol za Inter dobio je Pjotr Zjelinski i to sa penala. Dugogodišnji igrač Napolija bio je precizan, ali je radost Nerazura kratko trajala.

Pokvario im je veče u tom momentu Vlahović, koji je lepu akciju Juventusa krunisao golom, nakon što mu je Mekeni nabacio lepu loptu u 20. minutu.

Samo sedam minuta kasnije, potpuni preokret. Ovoga puta strelac nije bio Vlahović, već Vea, i tada je delovalo da se kola okreću u pravcu pobede Juventusa.

Međutim, do poluvremena je viđen novi preokret. Prvo je u 35. minutu Henrik Mhiktarijan doneo poravnanje Interu, da bi samo dva minuta kasnije bio viđen novi penal za Nerazure. Ulogu izvođača je ponovo preuzeo Zjelinski i bio je to novi siguran pogodak za domaćina.

Krenulo je i drugo poluvreme lepo za Inter, koji je preko Damfriza stigao do 4:2, pa su se na "Meaci" nadali da je to, to. Ali nije bilo...

Pojavio se neverovatni Kenan Jildiz u završnici sa dva gola. Ušao je u 61. minutu, a deset minuta kasnije je prvi put šokirao navijače Intera, da bi u 82. minutu to uradio i drugi put.

Možda je mogao da bude viđen još neki gol u završnici, ali ipak je na kraju nekako i bilo najpoštenije da ovaj meč bude završen nerešenim rezultatom.

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😅😅😅😅😅

    27. oktobar 2024 | 20:30

    😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA