Salah opet junak Liverpula: Magični Egipćanin spasio bod u derbiju na "Emirejtsu", Arsenal ima za čim da žali

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki derbi između Arsenala i Liverpula na kraju je završen bez pobednika u okviru 9. kola engleske Premijer lige! Vodile su Tobdžije dva puta na ovom meču, ali će slađi deo plena na kraju ipak otići Redsima - 2:2 (2:1).

Gledali smo zaista spektakularnu, napadačku predstavu u kojoj su i jedan i drugi tim išli na pobedu. Nisu se štedeli, pa smo od samog starta mogli da vidimo kvalitetan fudbal.

I već u 9. minutu je na asistenciju sjajnog Bena Vajta mrežu Liverpula uspeo da zatrese Bukajo Saka, a delovalo je da će baš to uzdrmati fudbalere Liverpula. Međutim, to se nije desilo...

Jer samo devet minuta kasnije, poravnanje. Gol je posle kornera postigao Virdžil van Dajk, bio je na pravom mestu kao što je to uvek i slučaj.

Međutim, manjak koncentracije uslovio je da Liverpul ipak bude u minusu na poluvremenu. Merino je uspeo da zatrese mrežu posle asistencije Deklana Rajsa, ali to ipak nije bio konačan epilog.

Bacio je Liverpul kocku i rešio da ide na sve ili ništa kada je u 63. minutu viđena trostruka izmena, gde su ušli Cimikas, Gakpo i Soboslaj. Doneli su odmah novu energiju, a na njenim krilima je zajahao Mo Salah.

Egipćanin je ponovo bio junak Liverpula, postigavši gol za veliki bod u 81. minutu, a nijedan od timova do kraja nije mogao do pogotka, iako je Arsenal čak i tresao mrežu. Sudija Entoni Tejlor je taj pogodak poništio zbog opravdanog ofsajda.

Posle ovog meča, Liverpul je drugi na tabeli sa 22 boda, a Arsenal deli treće mesto sa Aston Vilom i ima po 18 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA