Saznajemo! Pored Vlahovića se vraćaju još dva reprezentativca kojih nije bilo od Eura

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srbija se priprema za nove izazove u Ligi nacija, a potvrđeno je da će Dušan Vlahović ponovo dobiti poziv od selektora Dragana Stojkovića. Ovaj povratak došao je nakon duže pauze, s obzirom na to da je Vlahović bio odsutan zbog porodičnih problema. Njegovo prisustvo u timu svakako će doneti dodatnu snagu i kvalitet napadu reprezentacije. Ali, to nije sve.

Osim Vlahovića, kako Telegraf saznaje, na okupljanju reprezentacije ponovo će se naći i Sergej Milinković Savić. Popularni SMS će se pridružiti ekipi, a uz njega će biti i Nemanja Gudelj. Gudelj je bio važan deo sredine terena, standardan je u ekipi Sevilje, a njegov dolazak će pomoći u uspostavljanju bolje ravnoteže između odbrane i napada.

Selektor Stojković je naglasio da želi da okupljanje bude prilika za proveru svih najboljih igrača, kako bi se tim dodatno osnažio. On je razgovarao sa više igrača koji su prethodno bili odsutni, čime se nastoji osigurati da najbolji reprezentativci budu deo tima.

S obzirom na to da Srbija trenutno zauzima treće mesto u svojoj grupi, iskusniji igrači bi mogli drastično da doprinesu novim dobrim rezultatima Orlova. Predstojeće utakmice protiv Švajcarske i Danske će biti od vitalnog značaja za ostanak u A diviziji Lige nacija.

Da podsetimo, Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno zauzima treće mesto u svojoj grupi A divizije sa četiri boda. Orlovi 15. novembra igraju prvo u gostima protiv Švajcarske koja ima jedan bod, a onda poslednji meč u Leskovcu, tri dana kasnije, protiv Danske. Prvo mesto u grupi zauzima Španija sa deset bodova, dok Danska ima sedam. Dva prvolasirana tima ostaju A diviziji, treći igra baraž, a poslednji se seli u B diviziju.

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA