Dušan Vlahović se vraća u reprezentaciju Srbije! Piksi spremio "poziv"

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srbiju očekuje ključne utakmice protiv Švajcarske i Danske u novembru, a tim selektora Dragana Stojkovića Piksija će, po svemu sudeći, biti jači za Dušana Vlahovića koji se, posle pet meseci vraća u nacionalni tim.

Ovu informaciju potvrdio je direktor A selekcije Stevan Stojanović za Kurir.

- Naš primarni cilj je da ostanemo u A diviziji Lige nacija. Verujem da to možemo i da ostvarimo. Računamo na Dušana Vlahovića! Tako je bilo i ranije, samo što ga selektor Dragan Stojković nije zvao, jer je Dušan imao porodične probleme, što je i poznato javnosti. Njih dvojica su se čuli pre nekoliko dana, a prema informacijama kojima raspolažem, Dušan je rekao da je spreman i da selektor može da računa na njega, ukoliko ga pozove - potvrdio je Kuriru Stevan Stojanović.

Usledilo je pitanje o drugim "povratnicima"

- Da se razumemo, selektor se nije odrekao nijednog fudbalera, posebno ne onih koji su igrali na Evropskom prvenstvu. Liga nacija kao takmičenje poslužila nam je da u jakoj konkurenciji i sa kvalitetnim timovima proverimo igrače koji su budućnost i koji nisu imali priliku da redovno igraju za Srbiju. Sve ostale znamo, jer su sa nama svih ovih godina prošli mnogo toga. Hajde da ne otkrivam imena, videće javnost kada bude objavljen spisak - poručio je Stevan Stojanović.

Da podsetimo, Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno zauzima treće mesto u svojoj grupi A divizije sa četiri boda. Orlovi 15. novembra igraju prvo u gostima protiv Švajcarske koja ima jedan bod, a onda poslednji meč u Leskovcu, tri dana kasnije, protiv Danske. Prvo mesto u grupi zauzima Španija sa deset bodova, dok Danska ima sedam. Dva prvolasirana tima ostaju A diviziji, treći igra baraž, a poslednji se seli u B diviziju.

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Video: Jedan od najbržih golova ikada u Superligi Srbije: OFK Beograd zatresao mrežu u 29. sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA