Bruka i sramota Real Madrida u El Klasiku: Barselona im servirala jedno od najvećih poniženja u istoriji

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Tuga, jad i čemer su tri reči kojima se može opisati večerašnja igra Real Madrida u El Klasiku. Kraljevski klub je uništen, bolje reći čak i unakažen protiv najvećeg rivala Barselone na svom stadionu, pred svojim navijačima, koji su na kraju izviždali sve na terenu. Može se reći i zasluženo, Katalonci su održali pravi čas fudbala - 0:4 (0:0).

Ako već prvo poluvreme nije moglo da nam nagovesti kakav će to biti konačan ishod ovog meča, onda jeste već početak drugog. Iako golova nije bilo u tih uvodnih 45 minuta, još tada se namirisalo da bi Barselona mogla da zada Realu nokaut.

A kada je već krenulo drugo poluvreme, sve je pošlo nizbrdo za Kraljevski klub. Niti su šta mogli u napadu, a još gori su bili u odbrani. Zapravo, bili su katastrofalni.

Koliko u tom 54. minutu sevnula je kontra od koje je Madriđane zabolela glava. Kasado je poslao loptu ka Robertu Levandovskom, a on u tim situacijama jednostavno ne greši...

Nisu se domaćini još ni oporavili od šoka, a usledio je novi, još bolniji udarac, ovoga puta glavom. Ponovo je Levandovski bio na pravom mestu u pravo vreme i samo se trznuo kako bi skrenuo loptu ka mreži.

A kakav bi to bio meč Barse da se u strelce ne upiše Lamin Jamal? Dočekao je i on svojih pet minuta u El Klasiku, pa je već u 77. minutu naterao "Santijago Bernabeu" da počne da se prazni neverovatnom brzinom.

A tačku na "i" uz gromoglasne zvižduke, ne prema njemu, već fudbalerima Reala, izazvao je Rafinja koji je postavio konačan rezultat ovog El Klasika u 88. minutu za Barsinu stotu, jubilarnu pobedu nad najvećim rivalom.

Nekako simbolično, možda je tako i moralo da bude.

Stanje na tabeli je takvo da je Barselona sada na 30 bodova na prvom mestu, dok je Real drugi sa 24.

(Telegraf.rs)

Video: Jedan od najbržih golova ikada u Superligi Srbije: OFK Beograd zatresao mrežu u 29. sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PrAvEdNiK.no1

    26. oktobar 2024 | 23:37

    Nisam mislio da će ovaj Flick tako dobro posložit Barçu. Uništio je Real i taktički, imat će noćne more od silnih offside zamki. S ovim klincima u par dana deklasirati Bayern i Real. Svaka čast!

  • MILE

    26. oktobar 2024 | 23:00

    A što bruka i sramota ,rezultat 0:4 je postao hit u derbiju!!!!!!!

  • Sekula

    26. oktobar 2024 | 23:49

    Nije meni za Real, nego za Zvezdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA