Milojević kratko opisao pobedu Zvezde u Subotici: "Imamo ozbiljne probleme sa povređenima"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Spartak u Subotici u 13. kolu Superlige Srbije, čime su podebljali svoju prednost na vrhu tabele - 1:5.

Trener crveno-belih, Vladan Milojević kaže da timu nije bilo lako posle Monaka za TV Arena Sport, te da Zvezda ima problema sa povredama.

- Pa dobro, sigurno znači, uvek kad pobedite to prija za samopouzdanje. Meni lično je žao što se tako izdogađalo, ali ova utakmica je pokazala, videli smo reakciju igrača i zadovoljan sam kako smo radili. Imamo ozbiljne probleme sa povređenima, baš ozbiljne. Fudbal je to, lep je danas dan pobedili smo, okrećemo se utakmici u sredu.

Posle meča, trener Spartaka istakao je da mu je glavni utisak taj što je njegov tim završio sa pet bonus igrača u sastavu.

- Nije sporna pobeda Zvezde, lako su je ostvarili. Moj najveći utisak je da su se igrači uplašili prvih 20-30 minuta, panične intervencije, izbacivanje u korner, nismo uspeli da izbegnemo prekide gde su oni najjači. Mi smo završili sa pet bonus igračima, oni su pokazali mladost, poletnost da igraju. Zvezdi čestitke, nije sporan kvalitet, meni je krivo što su samo lako došli do nje.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA