Radujko: "Država spasila Partizan, dosta sa uvredama sa tribina"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Očekivao sam dobru, fudbalsku, gospodsku atmosferu na stadionu jer svi ovih dana šaljemo poruku saradnje i stabilizacije u srpskom fudbalu.

Nažalost, sa dela tribine smo opet čuli uzvike kojima nije mesto na fudbalskim terenima, uvrede na račun predsednika države koja nikada ranije nije ovoliko ulagala u fudbal i u sport generalno, izjavio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branko Radujko.

On je danas sa delegacijom FSS prisustvovao utakmici Partizan - Čukarički (3:1), prvoj nakon smene rukovodstva u Humskoj i povratka navijača na južnu tribinu

- Pre samo nedelju dana država je spasila Partizan, kada je bio pred negativnim monitoringom UEFA. Očekujem da će novo rukovodstvo kluba uspeti u nameri da rešava nagomilane probleme, a Fudbalski savez će, zasigurno, vrednim i profesionalnim radom dati sve od sebe da na najbolji način uzvrati državi, kao i UEFA i FIFA koji ovoliko podrżavaju srpskih fudbal - rekao je Radujko.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Publika pomogla, momci dali preko maksimuma": Prve reči Miloševića posle pobede Partizana u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    26. oktobar 2024 | 19:27

    Ko si bre Ti???!!!! Koliko para dajete FKCZ i KKCZ dosta više sa prozivanje Partizana i Grobara, na jedan evro Partizana cz dobija 100 evra dosta bre više!!!

  • Jelenko

    26. oktobar 2024 | 19:08

    A KOLIKO PUTA VISE daje CZ-i za namjestene titule i blamazu u evropskim takmicenjima ?

  • Marko

    26. oktobar 2024 | 19:22

    Zasto drzava podjednako ne pomaze sve klubove a ne samo zvezdu partizan i od skoro ofk beograd???!!!!! I zasto vec jedno ne privatizuje klubove???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA