Akcija za obnovu stadiona Partizana: Za svakog navijača protiv Čukaričkog biće doniran jedan evro

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Fudbalski klub Partizan ove subote od 15:55 igra prvu utakmicu na stadionu u Humskoj od dolaska novog rukovodstva na čelu sa Rasimom Ljajićem. Rival je Čukarički, tim koji je tradicionalno nezgodan i znao je često da otkine bodove crno-belima.

Interesovanje za ovaj meč je ogromno, navijači su prepoznali momenat i očekuje se odlična poseta. Možda i najveća u poslednjih nekoliko godina.

Samim tim vlada veliki optimizam, a Kompanija MaxBet poziva sve navijače FK Partizan da danas dođu na stadion i podrže svoj klub. U susret duelu sa FK Čukarički, MaxBet je pripremio poseban doprinos za obnovu stadiona: za svakog navijača koji dođe na stadion danas, MaxBet će donirati 1 evro za obnovu stadiona, unapređenje infrastrukture i stvaranje boljih uslova za sve buduće generacije partizanovaca.

Naime, za svakog navijača koji se pojavi na tribinama biće doniran jedan evro za obnovu stadiona, unapređenje infrastrukture i stvaranje boljih uslova za sve buduće generacije igrača.

MaxBet Foto: Promo/MaxBet

- Navijači su ključni deo kluba, oni su energija i snaga koja pokreće igrače i inspiriše ih u svakom minutu igre. Verujemo da svaki korak ka obnovi stadiona treba da bude zajednički, baš kao što su zajedničke sve radosti i izazovi kroz klub prolazi. Ovom inicijativom želimo da zajedno sa navijačima doprinesemo stvaranju snažnije crno-bele porodice - rekao je generalni direktor Max Bet-a Savo Bakmaz.

Podrška timu, ali i unapređenje uslova na stadionu, važni su ne samo za Partizan već i za srpski fudbal, sportsku zajednicu, i sve mlade talente koji tek stasavaju na tribinama i travnatim terenima. MaxBet poziva navijače da ispune stadion, da zajedno podrže crno-bele, i da učestvuju u ovoj zajedničkoj misiji koja nadilazi sport – misiji obnove i napretka.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Prelep gol Gluščevića ukrasio pobedu Radničkog protiv Jedinstva, pogodak je prava majstorija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    26. oktobar 2024 | 13:55

    Kada će država pomoći Partizanu za obećanu obnovu stadiona? Obnoviše se toliki stadioni po Srbiji, i ako su hvala Bogu. Neka se i dalje obnavljaju, ali zar vas nije stid da gledate kako propada jedan legendarni stadion.

  • Milan

    26. oktobar 2024 | 14:19

    100 evra vajdica je

  • Нешто

    26. oktobar 2024 | 14:25

    ми то познато. Скоро су исто неки уплаћивали, само се не сећам за шта. 😜😜😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA