Poznati fudbalski klub duguje ogroman novac zbog paketa sa filmovima za odrasle

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čudna vest nam dolazi iz poznatog fudbalskog kluba. Član Upravnog odbora argentinskog tima San Lorenca Mateo Srgadoj otkrio je da postoji ogroman dug zbog više od dvadeset porno paketa!

Niko ne zna otkud uopšte takav aranžman povezan sa klupskim računom, a od provajdera su saznali da je pretplata nekoliko puta i obnovljena. Prilikom svođenja računa članovi rukovodstva su primetili problem i sumnjaju da je prošla uprava kriva.

Iz kluba su već otkazali pomenute aranžmane, ali je dug visok, iako se tačna suma ne pominje, ističe se da je vrednost plaćana u dolarima.

Sargadoj je informacije otkrio putem društvenih mreža nakon što su za iste doznali i besni navijači. On je zatim probao da smiri situaciju.

- Da li smo sve uradili kako treba? Ne. Jesmo li sve rešili? Ne. Ima li mnogo toga da se ispravi? Da, posvećeni smo tome svaki dan i u svakom trenutku da jednom zauvek promenimo divan pravac ovog kluba. Mi smo većina mladih lidera, sa željom i posvećenošću - istakao je i dodao:

- Čvrsto verujem u dijalog sa svim političkim prostorima koji se sabiraju, koji nam pomažu da rešavamo svakodnevne probleme. Evo još jedne vrane koja povremeno ima odgovornost u klubu - rekao je Sargadoj.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: Ne možemo da odgovorimo na ovu brzinu, Liga šampiona je kao Formula 1

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA