Nove promene u Humskoj: Partizan smenio i Ivicu Kralja!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Samo dan nakon što je Ivica Iliev smenjen sa mesta sportskog direktora, i njegov zamenik i prethodnik Ivica Kralj će pokupiti kofere i napustiti Partizan, odlučilo je novo rukovodstvo.

Bilo je i očekivano, pre svega zbog činjenice da je Ivica Kralj "zaostavština" bivših čelnika, a da mu je posle smene sa mesta sportskog direktora produžen ugovor prakrično neposredno pre samog uvođenja Privremene komisije na čelu sa Rasimom Ljajićem.

Plata mu je ostala prilično visoka, a funkcija prilično izmišljena - pomoćnik sportskog direktora, što je navodilo da je samo napravljen kompromis ne bi li ostao u Humskoj. Nije prošlo u novoj podeli karata, te je okončao svoju misiju posle tri godine u Humskoj.

Pozicija sportskog direktora će u budućnosti sigurno sigurno biti rešena, ali do tada će brigu o sportskom sektoru voditi Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Otkazom Kralju verovatno nije okončana "čistka" unutar Partizana, jer u klubu još ima kadrova koje "vezuju" za bivše čelnike i samo je pitanje momenta za sledeći radikalan potez.

(Telegraf.rs)

Video: Mijatović: Ivica Iliev nije više sportski direktor Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    26. oktobar 2024 | 10:53

    Polako izlazi na videlo sta su radili i koliko su krali u partizanu, nazalost nece izici na videlo ono najvaznije koliko su otimali oni koji su bili najblizi vatri. Grobari se po portalima prave pametni i za svaku sitnicu okrivljuju Zvezdu a sve radili njihovi, najbitnije im je kako da naskode Zvezdi umesto da gledaju svoj klub, potpuno pomracenje uma i nedostatak inteligencije sto ih je i dovelo tu gde jesu i naravno neopisiva mrznja prema Zvezdi i njenim uspesima koja ih izjeda. Kada shvate da treba da brinu o sebi i svom klubu mozda krenu ka boljitku ali tesko je u to poverovati ta mrznja se duboko ukorenula u njima a najgore je sto to oni nikako ne shvataju. Sportski pozdrav.

  • Mihailović

    26. oktobar 2024 | 10:55

    Nova energija!!! 👍👏👏👏

  • Dex

    26. oktobar 2024 | 10:09

    Bez Kralja ne valja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA