Legendarni fudbaler šokirao novim imidžom, iskopirao Mesija, a i dalje mu je desna ruka

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Inter Majamija pobedom protiv Atlante junajted 2:1 otvorili su osminu finala MLS lige. Veliki favorit za prvu titulu u istoriji kluba je uspešno nastavio projekat "Male Barse".

Veliki broj bivših fudbalera katalonskog velikana, iz perioda kada je ovaj tim žario i palio, sada nosi opremu ekipe sa Floride, a naravno da je prva zvezda Lionel Mesi.

I u ovom meču je imao učinak, asistirao je Đordiju Albi za pravu magiju, a na terenu su bili i Serhio Buskec, ali i još jedna i te kako poznata "glava". Doduše obojena u novo ruho.

Naravno, u pitanju je Luis Suarez, koji je pre mesec dana odlučio da sve šokira novom bojom kose. Ruku na srce, fudbaleri često biraju zlatnu tokom poslednjih nekoliko godina, ali malo ko je to očekivao od Urugvajca.

El Pistolero je u poznim godinama karijere (37), ali još uvek uživa na terenu, pa je tako bio i strelac protiv Atlante već u drugom minutu.

Suarez je nedavno okončao reprezentativnu karijeru sa 143 susreta i 69 golova, a tokom trofejne karijere je pored momenata u Barseloni od 2014. do 2020. godine igrao i za Nasional, Groningen, Ajaks, Liverpul, Atletiko Madrid i Gremio.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica Jakovljević snimila Mesija i Suareza na Ibici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA