Evo koliko novca ukupno je zaradio Borac iz Banjaluke posle istorijske pobede protiv Apoela

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kakav rezultat je ostvario Borac iz Banjaluke u drugom kolu ligaške faze Lige konferencije! Šampion Bosne i Hercegovine i ove sezone najbolji "srpski" predstavnik na evro-sceni je slavljem protiv Apoela u Nikoziji 1:0 došao do učinka od četiri boda, a popunjena je i klupska kasa.

Poništen gol Radosavu Petroviću u prvom poluvremenu je obradovao navijače banjalučkog kluba, koji je dočekao šansu u drugom poluvremenu i pogotkom Stefana Savića u 63. minutu upisao istorijsku prvu pobedu ikada u glavnim žrebovima evropskih takmičenja.

Četiri boda ih trentno stavljaju na jedanaeso mesto (u prvoj rundi 1:1 protiv Panatinaikosa) i sa lepim šansama pred naredna tri meča, koliko još igra svaki tim u LK.

Kada je u pitanju zarada, posle 133.000 evra za rezultat protiv Grka, Borac je zaradio 400.000 evra za trijumf protiv Kiprana.

Na taj način klub je već blizu zarade od četiri miliona evra, s obzirom da će osim nagrade za ulazak u LK (3.170.000), dobiti kasnije i određenu sumu novca za sam plasman.

(Telegraf.rs)

Video: Čudna situacija u ABA ligi: Srpski klub igrao sa šestoricom na terenu, a da to niko nije primetio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    26. oktobar 2024 | 08:54

    I obavezno da se piše UEFI,da koeficijente upišu Srbiji,jer u Srbiji nemoze niko da to uradi🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA