Čudna šuma je to za Lisice: Notingem "ulovio" Lester, Vud sa dva gola poslao goste na 5. mesto Premijer lige

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Notingem Foresta nastavili su sa vrlo dobrim partijama od početka sezone, pošto su na gostujućem terenu odneli tri boda protiv Lestera, čime su se ušunjali na peto mesto na tabeli Premijer lige - 1:3 (1:1).

Šumari su na ovom meču poveli već u 16. minutu golom Jejtsa, ali je Džejmi Vardi samo sedam minuta kasnije uspeo da se dobro snađe na petercu i da donese izjednačenje.

Početak drugog poluvremena, ipak, doneo nam je starog, dobrog Krisa Vuda, koji je sa dva gola rešio pobednika ove utakmice.

Prvo je u 47. minutu kaznio odbranu Lestera posle dodavanja Andersona, da bi u 60. minutu postavio konačan rezultat meča. U pitanju je bila velika greška odbrane Lisica, koje su servirale loptu Vudu, a ovaj je uspeo da je pospremi u mrežu.

Do kraja meča, Notingem je mogao i do ubedljivije pobede, ali je Jejts poslao loptu daleko preko gola posle jednog odbitka.

Notingem Forest je sada na sjajnom petom mestu sa 16 bodova iz devet utakmica i nalazi se ispred timova kakvi su Čelsi, Totenhem, Njukasl i Mančester junajted. Sa druge strane, Lester je na 14. mestu sa devet bodova i mogu ga prestići samo Vest Hem i Everton u slučaju da budu slavili u svojim mečevima.

(Telegraf.rs)

Video: Prelep gol Gluščevića ukrasio pobedu Radničkog protiv Jedinstva, pogodak je prava majstorija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA