Lalatović otkrio šta je potrebno Vojvodini da pobedi OFK Beograd i obratio se navijačima

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šef stručnog štaba Vojvodine, Nenad Lalatović, održao je konferenciju za medije pred meč protiv OFK Beograda na Karađorđu u subotu od 20.00.

Lalatović je ovom prilikom još jednom pozvao novosadsku publiku da u što većem broju dođe na Karađorđe u subotu i podrži igrače.

- Da bismo pobedili protivnika neophodno je da budemo maksimalno motivisani, da shvatimo da nosimo grb Vojvodine, da se borimo za klub koji je iznad svih nas. Lakše ćemo doći do tog cilja ako stadion bude ispunjen, jer verujem da Vojvodinu treba voleti sa tribina. Kad god su navijači bili naš 12. igrač dolazili smo do bodova.

Lalatović je istakao da će mu ovo biti jedna od najtežih utakmica na klupi Vojvodine.

- Jasno je da je tako, jer nemamo dobar niz rezultata u prvenstvu. Svesni smo da imamo problem da ne primimo gol, i zato moramo defanzivno mnogo bolje i ozbiljnije da igramo. Ne sme da nam se dešava da vodimo 2:0, pa bude 2:2. Ja sam treći trener Vojvodine u ovih 12 kola, došao sam da pomognem, i nadam da ću pokrenuti momke. Moraju da shvate da ima nešto i do njih, važno je da budu koncentrisani, da izgaraju na terenu da bi došli do pobede.

Lalatović je naglasio da je cilj da Vojvodina prvenstvo završi među tri najbolje ekipe i da osvoji kup.

- Neophodno je da budemo u prve tri ekipe u šampionatu, cilj mi je da osvojimo kup, i da se plasiramo u grupnu fazu evropskih takmičenja, jer Vojvodina to zaslužuje - zaključio je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović kratak na izjavi: Ne mogu da slušam ove dripce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA