Milošević pred Čuku govorio o svom statusu u Partizanu: Od ovoga zavisi moja sudbina, zatečen sam zbog Ilieva

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Trener Partizana Savo Milošević održao je konferenciju za medije povodom derbija 13. kola Superlige koji njegov tim igrač protiv Čukaričkog!

Partizan će Brđane dočekati u subotu od 15.55 časova, a Milošević je ovom prilikom rekao:

- Svi smo zdravi, to je za nas najbitnije. Ekipa je dobro trenirala, imamo još neke poslednje dogovore. Ne bih se osvrtao na prethodnu utakmicu, potrudili smo se da iskoristimo ovaj period da korigujemo neke stvari koje su bile evidentne u meču protiv Pazara. rezultatski to sad nije loše u poslednja tri meča, ali i dalje nismo izašli iz krize igre i delovi su problematipčni i jako skupo ih plaćamo. Cilj je da probamo da ublažimo padove i delove igre koji nas jako skupo koštaju - rekao je Milošević, pa se osvrnuo na Čukarički:

- Rezultatski i oni imaju problema, ali Čukarički je jako dobra ekipa. Imaju sve što jednom timu treba, u svim linijama. I iskustvo i kvalitet, neki igrači su dosta dugo tu, što je jako bitno. Očekujem da Čukarički bude u TOP 4 jer imaju i kvalitet i iskustvo. Ne znam zašto su rezultati šareni, ali kad gledam tim to je sigurno TOP 4 u Srbiji s obzirom na to u kakvom smo i mi u stanju.

Osvrnuo se Milošević i na šokantan odlazak Ivice Ileva sa mesta sportskog direktora kluba.

- Bio sam danas u klubu oko raznih stvari, ovo je organizaciono-tranzicioni period. Ima dosta tema. I ja sam bio zatečen, ne mogu ništa da kažem jer nisam učestvovao u razgovorima, ne znam detalje, osim puku informaciju. Za nešto više morate da pitate novu upravu ako želite više detalja. Ja mogu samo da se zahvalim Ilievu i na ovoj saradnji, još više na prethodnoj. Imali smo fenomenalan odnos.

Bilo je priče i o samom statusu Miloševića.

- Moj status u ovoj i svakoj drugoj situaciji je poznat i on zavisi o onoga šta će ekipa da radi. Ja ću biti krivac za sve kad je u pitanju tim i rezultat. Lepo je da dobijem podršku i veliki vetar u leđa, ali moja sudbina će zavisiti šta budemo radili na terenu. Jeste malo nezahvalno jer ja nisam birao tim, ali mi niko to neće uzeti za olakšavajućui okolnost. Da smo mi u fenomenalnoj situaciji, da smo prvi i sa 20 miliona u plusu, posle tri neuspeha ja bih opet bio krivac.

Ističe Milošević da mu je jako drago što se navijači vraćaju, odnosno prekidaju bojkot.

- Za nas je sve u klubu sjajna vest, svima kojima je crno-bela boja u srcu. Pričao sam i pred Pazar o izostanku navijača i kakav efekat negativan ima. Ovo je jedna potpuo drugačija situacija, pa se nadma da će i to biti dodatni stimulans. Domaći teren mora da bude napša velika prednost. Sad nas čeka teži zadatak nego protiv Tekstilca. Čak i bez publike, ali evo sutra ćemo imati veliu podršku navijača i trudićemo se da to iskoristimo. Zaista je fenomenalno da imamo naše navijače na tribinama, bez navijača nema smisla.

(Telegraf.rs)

Video: Mijatović: Ivica Iliev nije više sportski direktor Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    25. oktobar 2024 | 14:55

    Je li to opet pocinje priprema za (ne)rezultate? Gledas li ka vratima vec? Malo je rano, Savo. Rekao si u intervjuu kad si dosao da si "najjaci na psiholoskom planu". Ajde onda digni ekipu.

  • Vasa

    25. oktobar 2024 | 15:23

    Sta se ti bosanac pravis lud??? Odlazi, jeli vidis da nisi pozeljan?!

  • JSD -JNA

    25. oktobar 2024 | 15:28

    Cirkus sa jugoslovenskim partizanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA