Mijatović objasnio zašto je smenjen Iliev: "Evo na čiju inicijativu je donešena odluka"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Ivica Iliev nije više sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan, zvanično je saopštio i član Privremenog organa Predrag Mijatović.

On je rekao da je odluka doneta jednoglasno na njegovu i inicijativu Darka Lazovića.

Želim da saopštim da Ivica Iliev od danas nije više sportski direktor Partizana. Odluka je doneta na vanrednoj sednici našeg odbora, gde smo je svi jednoglasno prihvatili. Moram reći da je odluka doneta na inicijativu sportskog sektora, mene samog i Danka Lazovića. Takođe, moram da naglasim da je Ivica odluku prihvatio vrlo korektno i profesionalno, kako sam to od njega očekivao. Ne bih više pričao o ovoj temi. Radimo ono što smo obećali, idemo napred, sve u funkciji našeg velikog kluba - rekao je Mijatović.

Iliev (44) je pre mesec dana, sa bivšim rukovodstvom kluba, potpisao ugovor na tri godine. Bivšem fudbaleru Partizana to je bio treći put da je dobijao funkciju sportskog direktora u Humskoj.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana su otkazani i već dogovoreni angažmani Vladimira Vermezovića i Zvonka Varge u omladinskoj školi, sa kojima je pregovarao upravo Iliev, te je postalo jasno da se kraj saradnje dve strane polako približava i da se traži modus rastanka.

Ovoga jutra je kulminiralo sastankom Predraga Mijatovića i Ivice Ilieva na kome je prvopomenuti uručio otkaz sportskom direktoru i ostalo je da se nađe kompromis u vezi sa važećim ugovorom. On je pre mesec dana potpisan na tri godine i jasno je da će dve strane morati da pronađu kompromis, a vladajući čelnici i rešenje na pomenutoj funkciji, ukoliko sami u potpunosti ne preuzmu taj sektor.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    25. oktobar 2024 | 13:35

    Vazura, Vučela, detaljna istraga, zajadno sa Kraljem i Ilijevom, pa onda zna se . Kako kaže Šojić ĆORKA.

  • Драган

    25. oktobar 2024 | 13:49

    Браво за Мијатовића као Звездаш желим да се Партизан што пре опорави искључиво због Српског фудбала који је у понору…Још да Белувука доживотно осуде тада можемо рећи да је чистац завршен.

  • bg

    25. oktobar 2024 | 13:46

    Ivicu Kralja smeniti sledeg pod hitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA