Šok u Humskoj: Mijatović smenio Ilieva!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Fudbalski klub Partizan je dobio novu upravu, a odmah su viđene i prve odluke. Kako prenosi MozzartSport, jedna od prvih odluka Peđe Mijatovića u novoj upravi kluba je smena Ivice Iliev  sa mesta sportskog direktora, koji je nedavno i stigao u klub iz Humske, što je potvrđeno i Telegrafu.

Moglo se naslutiti da će Privremeni organ da se rastane sa Ilievim u momentima kada se posle Skupštine Rasim Ljajić obraćao medijima, ali i dan kasnije kada je budući predsednik kluba iz Humske predstavio Predraga Mijatovića i Danka Lazovića javnosti istakavši da će ubuduće oni voditi brigu o sportskom sektoru.

U pomenuta dva obraćanja Ljajić nijednom nije pomenuo ime Ivice Ilieva kao sportskog direktora što je navodilo da se iza kulisa nešto dešava, a kulminacija se dogodila tokom jučerašnjeg dana kada su se igračima, na jutarnjem sastanku, obraćali upravo Mijatović i Lazović, dok su Iliev i Kralj sa strane posmatrali bez reakcije i učešća u razgovorima.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana su otkazani i već dogovoreni angažmani Vladimira Vermezovića i Zvonka Varge u omladinskoj školi, sa kojima je pregovarao upravo Iliev, te je postalo jasno da se kraj saradnje dve strane polako približava i da se traži modus rastanka.

Ovoga jutra je kulminiralo sastankom Predraga Mijatovića i Ivice Ilieva na kome je prvopomenuti uručio otkaz sportskom direktoru i ostalo je da se nađe kompromis u vezi sa važećim ugovorom. On je pre mesec dana potpisan na tri godine i jasno je da će dve strane morati da pronađu kompromis, a vladajući čelnici i rešenje na pomenutoj funkciji, ukoliko sami u potpunosti ne preuzmu taj sektor.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    25. oktobar 2024 | 12:39

    Budite pametni, prodajte i Zvezdu i Partizana pa neka gazde vode klub. Bez privatno nema leka

  • Bg

    25. oktobar 2024 | 12:26

    Aj sad i lažnog kralja da isprate Pa onog milorada nikolica, vazurinu desnu ruku. Pa onda sve one dizače ruku iz najsramnije skupštine u istoriji kluba

  • Saša

    25. oktobar 2024 | 12:19

    Ja garantujem da je ovaj dečko popio otkaz sasvim opravdano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA