Uzeo duplu krunu sa Zvezdom, dao 2 gola Partizanu, sada je u Barseloni i reklamira boju za krov

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Zvanično je bio član Crvene zvezde četiri godine, od toga je dve igrao na pozajmicama u Premijer ligi za Everton i Vulverhemptom, i za to vreme ekvadorski vezni fudbaler Segundo Kastiljo postao je jedan od miljenika navijača srpskog šampiona koji ga i danas pamte!

Na Marakanu je stigao 2006. godine i na svakoj utakmici praktično je "ginuo" na terenu, što je rezultiralo da crveno-beli 2007. godine osvoje duplu krunu. Te sezone je u 132. večitom derbiju bio dvostruki strelac (4:1), a za Zvezdu je odigrao 72 utakmice i dao 18 golova.

Član Zvezde zvanično je postao 1. septembra 2006. godine, i to nakon što je za reprezentaciju Ekvadora igrao na Svetskom prvenstvu. Na Mundijal je, doduše, putovao i 2014. godine, a karijeru je završio pre četiri godine u domovini.

Sada je trener, doduše privremen, Barselone iz Gvajakila - kluba za koji je nastupao od 2016. do 2018. godine. Međutim, ono što radi van terena takođe je privuklo veliku pažnju. Pogotovo ova poslednja reklama u kojoj se našao.

Naime, Kastiljo već duže vreme reklamira kladionice u Ekvadoru, a sada je otišao u neku drugu branšu i odlučio je da se "baci" na građevinarstvo. Tačnije, reklamirao je boju za krov, odnosno premaz koji održava unutrašnjost doma svežom i prijatnom kada je u pitanju klimatizacija.

Kastiljo dosta pažnje posvećuje i fizičkom izgledu i dosta vremena provodi u teretani, dok se rezultati jasno mogu videti na video snimcima koje kači na društvene mreže.

Iako je bio jedan od najboljih stranaca Zvezde u istorji, kastiljo je sa Marakane otišao za džabe. razlog - loše poslovanje tadašnje uprave. Najpre ga nisu pustili u Everton posle pozajmice, gde je Kastiljo sa Karamelama igrao finale FA Kupa.

- Zvezda je iz Srbije kontrolisala moj ugovor. Nije prihvatila ponudu Evertona. Ona je bila manja od dogovorene klauzule pre početka pozajmice. Zato nije došlo do dogovora - rekao je Ekvadorac svojevremeno.

Posle te pozajmice Vukovima, bez obeštećenja je napustio Marakanu i otišao u Kito. Igrao je još za Pačuku, Pueblu, Al Hilal, Goldfiš, Barselonu i na kraju Gvajakil Siti.

(Telegraf.rs)

Video: Mijatović: Ivica Iliev nije više sportski direktor Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    25. oktobar 2024 | 12:41

    Možda i najbolji stranac u istoriji Zvezde. Ali nisam mogao da ne primetim da je izreklamirao i "domaćina", te mi je žao ljudi koji su delili svlačionicu sa njim, sigurno su se osećali inferirono 😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA