Pavle Vagić na meti Srbije: Piksi krade štopera, Orlovi dobijaju novog reprezentativca?

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalska reprezentacija Srbije mogali bi u novembarskim utakmicama Lige nacija da dobije značajno pojačanje u defanzivnoj liniji, jer je Dragan Stojković Piksi pokazao navodno interesovanje za Pavla Vagića (24)!

Ovu vest mediji iz Švedske objavili su pre nekoliko dana i navode da je Srbija pokazala ozbiljan interes za člana Hamarbija koji igra na poziciji štopera i koji je prošao sve mlađe reprezentacije Švedske.

Za A tim nije debitovao do sada, iako je bio na spisku 2022. godine. Takođe, navodi se da iz nekog razloga nije u planovima selektora Jan Dala Tomasona i izostavljen je tokom Lige nacija.

Vagić navodno igra svoju najbolju sezonu u seniorskom fudbalu i na meti je Kaljarija, Parme i Herenvena, dok mediji Švedskoj dodaju da su na tribinama tamošnje lige viđeni "ljudi iz dalekih krajeva." Nije isključeno da su u pitanju emisari koje je Piksi poslao.

Počeo je karijeru u Malmeu, zatim je otišao u Rozenborg, da bi se 2022. vratio u Švedsku - u Hamarbi. Bio je i u Helsinborgu na pozajmici, dok je za mlađe selekicje Švedske odigrao 38 utakmica.

Podsetimo, Srbija će za prvi meč LN u novembru protiv Švajcarske igrati bez Strahinje Erakovića i Strahinje Pavlovića koji su suspendovani.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA