Dao gol Zvezdi, igrao na Marakani, sada je uhapšen

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji fudbaler Glazgov Rendžersa Alfredo Morelos uhapšen je u Kolumbiji zbog vožnje pod uticajem alkohola koja je mogla da se završi fatalno po jednog motociklistu.

Prema izveštajima lokalnih medija, Morelos je navodno udario motociklistu, kada je prešao u suprotnu traku, a ovaj je zadobio slomljene udove i abdominalne povrede.

Kolumbijski medij "El Tiempo" navodi da je Morelos pao na testu alko-testu na mestu nesreće i uhapšen je zbog "nepažljivih ličnih povreda", uz tvrdnju da je imao "drugi stepen alkoholisanja".

Moraće da plati kaznu oko 5.000 evra, nakon što je proglašen krivim za vožnju pod uticajem alkohola, dok će mu vozačka dozvola bbiti suspendovana na tri do pet godina. Moraće da odradi i 40 dana društveno korisnog rada.

Inače, Morelos je javnosti u Srbiji poznat po tome što je 2022. godine igrao za Rendžers u onom dvomeču protiv Crvene zvezde. Dao je i gol u Škotskoj, i to onaj koji je izazvao veliku kontroverzu. Mislilo se tada da je bio u ofsajdu, ali je brzo i stiglo objašnjenje zašto je priznat.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA