Batak saopštio spisak Srbije za prvi krug kvalifikacija: Tu su igrači Junajteda i Arsenala, ali i biser Zvezde

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kadetska reprezentacija Srbije, igrači do 17 godina (U17) počinje u subotu 26. oktobra pripreme za prvi krug kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope.

Srbija je domaćin tunira koji se održava u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a rivali su Bugarska, 1. novembra (17,00) i Turska, 7. novembra (17,00). Prve dve ekipe nastavljaju put ka drugoj, završnoj rundi, koja se održava u martu 2025. godine.

Po novom sistemu takmičenja, dosta težem, o čemu je Telegraf već pisao - za razliku od ranije kada su na Prvenstvo Evrope odlazile po dve selekcije iz grupne faze druge runde - sada će na završni turnir ići samo pobednik grupe.

Za duele protiv Bugarske i Turske, selektor Radoslav Batak može da računa i na bisera Crvene zvezde Vasilija Kostova koji igra za omladince, ali će sada biti važan šraf kadeta.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Bogdan Bogdanović (Vojvodina), Mateja Popović (Čukarički), Savo Radanović (Crvena zvezda),

Odbrana: Danilo Pejić (Vojvodina), Ognjen Ivković (Crvena zvezda), Stefan Petrović (Partizan), Stefan Đurović (Partizan), Vuk Nikolić (Čukarički), Vojin Marinković (Partizan), Ahmed Škrijelj (Partizan), Aleksa Rakić (Partizan),

Vezni red: Vasilije Novičić (IMT), Nikola Jokić (Partizan), Filip Matijašević (Čukarički), Edvard Flečer Ibrović (Mančester junajted), Džon Luis Zečević (Arsenal), Vasilije Kostov (Crvena zvezda), Luka Zarić (Crvena zvezda), Aleksa Petrović (Crvena zvezda), Dušan Jovanović (Crvena zvezda), Dušan Radović (Partizan), Nemanja Mirković (Čukarički),

Napad: Damjan Đukanović (Vojvodina), Aleksa Damjanović (Crvena zvezda).

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bate

    24. oktobar 2024 | 17:19

    Pa ovaj nije mogao dva meseca u bilo kojem klubu da je radio da sastavi,a sad selektor,izgleda da što lošiji trener sve bolje se kotira u FSS, tako da ništa ne čudi što nam je fudbal umro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA