Skandal u Istanbulu: Huligani Fenerbahčea napali pristalice Junajteda, sevale pesnice, dosta je povređenih

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Utakmica između Fenerbahčea i Mančester junajteda u Ligi Evrope ove večeri imala je predigru na ulicama Istanbula, pošto su huligani turskog kluba napali pristalice iz Engleske i naneli im telesne povrede!

Kako prenosi portal Daily Mail, oko 50 huligana Fenerbahčea napalo je navijače Junajteda ispred hotela Grand Hisar, na oko jedan kilometar od čuvenog trka Taksim.

Brojni nalozi na društvenoj mreži "X" navode da su sevale pesnice, a da su neki od huligana turskog tima koristili i šipke i da su tako povređivali Engleze, koji su pokušali ili da se suprotstave ili da pobegnu sa lica mesta.

- Oko 50 njih napalo nas je (grupu od petorice), jedan me je čak pratio niz ulicu i pravio se da pomaže dok me nije udario u bradu - rekao je jedan navijač na veb-forumu.

Navijači Fenerbahčea se "brane" navodima da su bili uvređeni od strane Engleza i da su ih ovi provocirali, pa je jedan od njih napisao:

- Ako odete u stranu zemlju i vređate ljude tamo, onda mi je samo drago što nije ishod bio mnogo gori - napisao je navijač Fenerbahčea.

Pogledajte i snimke napada na navijače Junajteda:

(Telegraf.rs)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    24. oktobar 2024 | 13:48

    Сви су храбри док не дођу ДЕЛИЈЕ!!! 🔴⚪👊💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA