Argentinska fudbalska legenda upala među navijače i sprečila haos, policija koristila gumene metke

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ne može u Argentini bez incidenata na fudbalskom meču, nikako... Tako je u četvrtfinalu Kupa ove zemlje na neutralnom terenu u Rosariju Boka Juniors igrala okršaj protiv Himnasije iz La Plate i nakon boljeg izvođenja penala slavni klub je prošao dalje.

Aron Anselmino u devetom na jednoj strani, i auto-gol Markosa Roha na drugoj su postavili konačan rezultat posle devedeset minuta, a onda je u sumornoj penal seriji bilo 2:1 ukupno za klub iz Buenos Ajresa uz čak šest promašaja ukupno.

Golman Leandro Brej je bio junak, a možemo reći da bi ta uloga mogla da se pripiše i legendarnom Huanu Romanu Rikelmeu, sada predsedniku Boke.

Video je da se polako situacija otima kontroli, policija je već bila naoštrena i krenula da koristi gumene metke kako bi zaustavila potencijalni sukob pristalica dva tabora, a Rikelme se potom pojavio i krenuo da smiruje ljude oko sebe.

Tu su bili i ostali članovi vrhuške argentinske ekipe, a na kraju je vojska na njihovu molbu uspela da spreči eskalaciju. Incidenti su se dogodili pri vođstvu nominalnog domaćina.

Boka će u borbi za finale igrati protiv Veleza, dok će se u drugom polufinalnom meču sastati Urakan i Sentral Kordoba.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako slave navijači Boke Juniors u Argentini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA