Lazović i Mijatović u poseti provotimcima Partizana pred meč sa Čukaričkim: Stigla podrška crno-belima

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Članovi Privremene komisije, koja će u narednom periodu biti usko vezana za sportski sektor - Predrag Mijatović i Danko Lazović, zajedno sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, posetili su danas stručni i igrački kadar prvog tima Partizana. Ideja je, naravno, inspirisana narednom utakmicom sa Čukaričkim, ali i činjenicom da su u Humskoj na snazi promene rukovodećeg kadra.

Pre jutarnjeg treninga Lazović i Mijatović su se upoznali i pozdravili sa svim prvotimcima, kao i trenerima na čelu sa Savom Miloševićem, sa kojim su nekada delili i svlačionicu u reprezentaciji Srbije.

Naravno, Mijatović i Lazović su pred igračima održali i inspirativne govore ne bi li ih dodatno motivisali pred subotnji duel sa Čukaričkim, na stadionu u Humskoj (15.55, Arena Sport Premium 1), ali i opustili, jer igrači sigurno i slušaju i čitaju raznorazne spekulacije usled tranzicije u Humskoj i verovatno imaju određene sumnje u sopstvenu budućnost.

Podsetimo, fudbaleri crno-belih će u subotnjem meču prvi put posle više od godinu dana imati podršku navijača sa južne tribine, koji su u međuvremenu prekinuli bojkot usled promene Uprave u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA