Izlomili grad, pljačkali, tukli se sa policijom, pa gledali kako njihov klub gubi 5:0

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Botafoga nalaze se jednom nogom u finalu Kopa Libertadores, pošto su u prvom meču polufinala elitnog južnoameričkog takmičenja porazili Penjarol sa čak 5:0.

Golovi su dati u drugom poluvremenu, kada je najpre mrežu načeo Heferson Savarino, Aleksander Barbosa uvećao plus, a do kraja okršaja pogađali i Savarino još jednom, Luiz Enrike i Igor Žezus.

Definitivno to nije bio dn za Urugvajce, pošto su prethodno tokom dana oni u gradu izvršili niz prestupa, počevši od krađi, uništavanja automobila i lokala, do sukoba sa policijom.

Na kraju je 200 ljudi uhapšeno, a posebno komičan snimak je pokušaj hapšenja jednog od vođa navijača Penjarola, koji možete videti ispod.

Inače, autobus sa vatrenim pristalicama kluba je takođe uništen u zajedničkoj akciji navijača Botafoga, Flamenga i Fluminensea, koji su želeli da otmu glavne zastave navijača urugvajskog velikana.

Atletiko Mineiro je takođe blizu finala Kopa Libertadores nakon trijumfa nad River Plejtom 3:0 golovima Dejversona u dva navrata i Paulinja na asistenciju dvostrukog strelca.

U prvom meču polufinala Kopa Sudamerikana Kruzeiro i Lanus su odigrali 1:1, pošto je domaćinu prednost doneo Kajo Žorž, a poravnao Ramiro Karera nešto kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA