Ovako izgleda tabela LŠ posle 3. kola: Tri ekipe su gore od Zvezde, Dinamo je u TOP 24

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon kompletnog 3. kola Lige šampiona koje je završeno u sredu veče, čak šest timova, uključujući i Crvenu zvezdu, nisu osvojili nijedan bod!

Od 36 klubova, Zvezda je na 33. mestu sa gol-razlikom 2:11 i -9 koliko imaju i Salcburg i Jang Bojs koji posle tri utakmice nisu dali nijedan gol (0:9). Ove dve ekipe su ispod crveno-belih, dok je na poslednjem emstu Slovan iz Bratislave (1:11).

Lajpcig i Šturm iz Graca takođe nemaju nijedan bod posle tri kola, s tim da je njihova gol-razlika nešto nešto povoljnija. Nemci imaju 3:6, Austrijanci 1:5.

Dinamo je došao do svog četvrtog boda u LŠ. Posle 2:2 sa Monakom kod kuće, Modri su dobili sa 2:0 Salcburg i sada se nalaze na 22. mestu koje vodi u nokaut fazu.

Samo dve ekipe imaju sve tri pobede posle tri mkola, a to su one iz Engleske - ASton Vila i Liverpul. Uz napomenu da su Redsi večeras izvukli 1:0 u Lajpcigu.

Mančester Siti, Monako, Brest, Bajer Leverkuzen, Inter i Sporting su timovi koji se nalaze u TOP 8 sa po sedma bodova - koliko i na 9. mestu ima i Arsenal.

Što se tiče Zvezde, srpski šampion će u narednom kolu dočekati ekipu Barselone koja je sa 4:1 slavila protiv Bajerna.

Tabela Lige šampiona Foto: Printskrin/rezultati.com
Tabela Lige šampiona Foto: Printskrin/rezultati.com

(Telegraf.rs)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA